Hjemmesider

Medier & Web bygger hjemmesider og laver webdesign. Det kan være simple visitkortsider eller mere omfattende sider med mange funktioner og en masse undersider.

Hvis du allerede har en hjemmeside, du er glad for, kan du bruge Medier & Web til at vedligeholde og opdatere din eksisterende side med nyt indhold eller nye funktioner.

Medier & Web kan også bygge din webshop eller vedligeholde og opdatere den, du har.

Hjemmesider og webshops – dit aftryk på nettet

At have en hjemmeside er afgørende for enhver virksomhed i det moderne digitale landskab. En hjemmeside tjener som et digitalt visitkort og portefølje, der giver din virksomhed en synlig og tilgængelig tilstedeværelse på internettet. Dette er afgørende, da stadig flere potentielle kunder først søger information online, før de træffer beslutninger om køb eller samarbejde.

Nogle vil påstå, at det er nok at have en virksomhedsside på for eksempel Facebook eller LinkedIn, fordi de fleste alligevel søger på de Sociale medier for at finde den information, de skal bruge. Men den tese holder ikke helt stik. De Sociale Medier er – også – stærke redskaber, men de kan ikke det samme, som en professionel hjemmeside.

For det første giver en professionel hjemmeside virksomheden troværdighed. Potentielle kunder og samarbejdspartnere søger ofte online for at validere en virksomheds legitimitet. En veludformet og opdateret hjemmeside sender et positivt indtryk og opbygger tillid blandt besøgende. Manglen på en hjemmeside kan omvendt skabe tvivl om virksomhedens troværdighed.

En hjemmeside fungerer også som et kraftfuldt markedsføringsværktøj. Gennem søgemaskineoptimering (SEO) kan virksomheden øge synligheden på søgemaskiner og tiltrække mere organisk trafik. Desuden giver en hjemmeside mulighed for at integrere sociale medieplatforme og andre digitale markedsføringsstrategier, hvilket styrker virksomhedens online tilstedeværelse.

Medier & Web tilbyder professionelle hjemmesider, der lever op til dine behov og som styrker dit aftryk på nettet.

Spørgsmål & svar

Klik på pilene for at åbne svarene

Hvordan bygger du hjemmesider?

Jeg arbejder i CMS-systemet Word Press, som du højst sandsynligt har hørt om. Med Word Press er mulighederne mange, og jeg bygger en hjemmeside, der lever op til dine krav og forventninger.

Oftest foreslår jeg løsninger, hvor kunden selv kan opdatere og redigere deres hjemmeside, når først den er lavet. Det vil sige, at du modtager en færdig hjemmeside med en brugervenlig backend, som du nemt selv kan gå ind og arbejde med, når du har nye billeder, tekst eller andet, der skal op på din side.

Hos Medier & Web kan jeg lave tilbud, hvor både hjemmesidens udseende og funktioner bliver leveret med tekster, der lever op til søgemaskinernes krav, så siden har de bedste vilkår for at kravle op på første side, når man søger på Google. Med de rette søgeord, de rette tekstlængder, metabeskrivelser og sidetitler kommer du langt i forhold til SEO og søgeord.

Hvorfor er det vigtigt at opdatere og vedligeholde sin hjemmeside?

De fleste virksomheder har en hjemmeside, hvor der er taget højde for, at indholdet lever op til Googles krav for at kunne kravle op og placere sig så højt som muligt, når potentielle kunder søger på relevante søgeord. Disse krav ændrer sig dog med tiden. 

I dag er opdateringer og vedligehold af din hjemmeside en vigtig opgave, for at beholde din gode placering på Google. Google holder nemlig øje med, hvilke sider der er aktive, og hvilke sider der er ”døde”. En side der ”står stille”, hvor der ikke jævnligt bliver opdateret med fx nyheder, nye billeder eller andet, bliver af Google betragtet som en inaktiv side, som deres SEO-søgemaskiner ikke skal tage højde for.

Kan vi bruge Medier & Web til at vedligeholde og opdatere vores hjemmeside?

Du har sikkert, ligesom de fleste, fået oprettet en hjemmeside, som du selv kan opdatere med nyheder, ændre billeder, tilføje tekst osv. Og ligesom de fleste andre får du det ikke gjort. Det kan der være mange årsager til, men det er oftest på grund af manglende tid.

Jeg har flere faste kunder, der bruger mig til at opdatere deres hjemmesider med nyt indhold. Det kan være alt fra udskiftning af enkelte billeder eller rette en tekstlinje til større opdateringer som oprettelse af nye undersider med tekst, design og billedredigering. Det kan være at tilføje korte CSS- eller HTML-koder, som gør din hjemmeside mere brugervenlig.

Faktisk er det ikke så smart, hvis du ikke opdaterer din hjemmeside jævnligt. I hvert fald hvis du er interesseret i en god, SEO-baseret placering på Google.

Hvordan arbejder du med SEO og placeringer på Google?

Når jeg bygger en hjemmeside, sørger jeg for, at siden er SEO-opdateret. Det vil sige, at jeg har sørget for, at teksterne har den rette længe og indeholder de rigtige søgeord. Jeg arbejder med de rette Heading-formater (H1, H2, H3, H4, osv) og sørger for, at overskrifterne og brødteksten indeholder de samme ord.

I dag er det vigtigt, billederne på hjemmesiden har de rette alt-tags. Søgemaskinerne leder efter billedernes alt-tags, og derfor er det vigtigt, at de har de rette titler.

Til hver side og underside skriver jeg en kort, beskrivende meta-tekst. Det er den, man kan læse under linket på Googles oversigt. Metateksten skal være kort, præcis og indeholde de samme søgeord som overskriften og brødteksten.

Hvorfor er tekstarbejdet så vigtigt på en hjemmeside?

Når du søger efter noget på Google, søger du med ord. Du skriver et eller flere ord i søgefeltet og får resultater derefter. Derfor er tekster med de rette ord vigtige for, at din side kan blive fundet af søgemaskinerne. For søgemaskinerne søger efter ord, og ord i rette sammenhæng. En tommelfingerregel siger, at du skal have velformulerede tekster på 400-700 eller flere ord, der er sat sammen i letlæselige sætninger, der ikke er alt for lange. Ellers kan søgemaskinerne ikke finde din side blandt de trillioner andre, der er på det store internet. Og dertil skal hver side have den rette metabeskrivelse, titel og fokussøgeord.

Hjemmesider udarbejdet afMedier & Web

Forside til hjemmeside for PLEET

PLEET

Forside Lea Jacobi hjemmeside

Lea Jacobi - Økonomisk Rådgivning

Forside til hjemmeside for Laser-Clean

Laser-Clean

Forside til hjemmeside for Vetech Software Soljtions

Vetech Software Solutions

Forside til hjemmeside for Hansen Print

Hansen Print

Forside til hjemmeside for KOLD

Kold - Projektledelse og katalysator

Forside til hjemmeside for Breinholt VVS

Breinholt VVS

Forside til hjemmeside for Another World Entertainment

Another World Entertainment