Hjemmeside og A4 folder til firma

Softwareudviklerne Vetech Software Solutions har udviklet et komplet planlægningsværktøj – VePlan Planning Tool, som indeholder alle de features, som et fyldestgørende planlægningsværktøj skal indeholde.

Opgaven bestod i at udvikle markedsføringsmaterialer, som gør det nemt og overskueligt for den kørende sælger at fortælle om VePlan Planning Tools mange muligheder og fortræffeligheder.

Vi blev enige om, at der skulle udvikles et gennemgående visuelt design, der er den røde tråd i al den eksterne kommunikation omkring VePlan Planning Tool.

Ud fra produktets mange muligheder udviklede jeg VePlan Planning Tool-cirklen, der tager udgangspunkt i hovedskærmen, som giver adgang til et 360°s planlægningssystem, hvor der er tænkt på alt.

Brochure med fokus på det grafiske og simpelt slogan
Vi besluttede at lave en brochure, hvor det var det visuelle og grafiske, der skulle være de bærende elementer sammen med korte tekststykker. Den grafiske fremstilling gør det muligt for sælgeren at tale om de mange muligheder, produktet har, mens kunden kan følge med i brochuren uden at tabe pusten i mange teksttunge forklaringer.

Sloganet, eller catch-phrasen om du vil, blev til “Få tid til mere”, fordi de 4 ord beskriver, hvad du får ved at benytte VePlan Planning Tool. Tid til mere i alle sammenhænge.

Brochure VePlan

Læs folderen her - Klik og kig

Hjemmeside med rød tråd og SEO-optimeret tekstarbejde

Med det visuelle på plads producerede vi en hjemmeside, hvor det visuelle går igen, suppleret med videoer og masser af tekst. Hjemmesiden uddyber og forklarer, hvad VePlan Planning Tool kan både med videopræsentationer, tekst og grafik.

Tekstarbejdet på en hjemmeside er et vigtigt område, man ikke må negligere, hvis man gerne vil rangere højt på Google. Søgemaskinerne leder efter tekster med unikt indhold, der indeholder de rette søgeord i sammenhængende tekster uden alt for lange sætninger. Samtidigt skal både overskriftr (H1, H2, H3 mm), metabeskrivelser og ALT-tags på billeder sidde i skabet for at give sin egen side bedst mulige SEO-vilkår.

Hjemmeside til Veplan

Hjemmeside til VePlan - Klik og kig

Hvad koster det?

Prisen på en hjemmeside er individuel fra kunde til kunde, og afhænger blandt andet af, hvor omfattende hjemmesiden skal være og hvilke funktioner den skal have.

Det samme gælder opsætning af en folder.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvad du skal bruge.

Udtalelse fra Johnny Hansen om samarbejdet medMedier & Web

Vi har igennem mange år brugt Morten og hans firma som fast leverandør af SoMe opslag, design af web-sider og tekstarbejde i forbindelse med markedsføring af VeTech Software Solutions og vores produkter.

Det har altid være en fornøjelse at arbejde sammen med Morten, og hans grafiske evner og forståelse for det budskab, vi som kunde, ønsker at sender, har altid resulteret i et meget professionelt resultat, som vi med stolthed har brugt.

Om opgaven har været design af den komplette pakke med både tekster, webside, trykt materiale og SoMe opslag, eller blot mindre opgaver som ”lidt” SoMe, så er der blevet gået til opgaven med stor omhu og fokus på kvalitet og kreativitet – til stor glæde for os.

Jeg kan kun give Morten og Medier & Web de bedste anbefalinger.

Johnny Hansen

CEO, Vetech Software Solutions ApS