CASE – Hjemmeside med flere sprog

Softwareudviklingsvirksomheden VeTech Software Solutions ApS har udviklet et digitalt værktøj til produktionsvirksomheder, der giver overblik over produktionsstop, opmåling af energiforbrug og kvalitetsstyring. De kalder værktøjet for PLEET – Production Line Energy and Efficiency Tracking.

Værktøjet skal installeres og integreres i produktionsvirksomhedens eksisterende system.

Kunden ønskede en hjemmeside, de kunne henvise til, og bruge aktivt i deres markedsføring. Målgruppen til PLEET er produktionsvirksomheder i ind- og udland, derfor var det vigtigt, at siden blev bygget således, at flere sprogvalg var en mulighed. Samtidig skulle siden kunne indekseres af søgemaskinerne og sættes op med eventuel SEO-markedsføring. Et vigtigt punkt var, at det skulle det være nemt at komme i kontakt med PLEET, når først potentielle kunder var kommet ind på siden.

Gode billeder er en vigtig del af en velfungerende og flot hjemmeside. For at hjemmesiden tydeligt viser, at den henvender sig til produktionsvirksomheder, er billedmaterialet nøje udvalgt. Medier & Web har sørget for, at det er PLEETs skærme, der er med på billederne. Billedredigeringen sikrer, at potentielle kunder genkender produktet, de har set på hjemmesiden, når de har får softwaren præsenteret og installeret.

Onsite SEO-optimering er en vigtig del af din hjemmeside, for at Googles søgemaskiner får øje på den. Ved at sørge for de rette header-formater (H1, H2, H3, H4, osv), metalbeskrivelser til alle siderne samt ALT-tags på billederne er Pleet.dk sikret, at søgemaskinerne kan finde siden, når potentielle kunder søger på de udvalgte søgeord.

Med ekstra koder i backenden, er både telefonnumre og email-adresser gjort aktive. Det optimerer funktionaliteten, da potentielle kunder kun skal klikke én gang, for at enten ringe op eller skrive en email til PLEET. Det er bevist, at hvis en potentiel kunde skal klikke for mange gange, hopper de fra.

På Pleet.dk kan du vælge at se siden på dansk eller på engelsk, og hvis kunden ønsker flere sprogmuligheder, kan siden også sættes op til det.

Hjemmesiden er bygget, så det er muligt at tilføje nye undersider, casehistorier og andet nyt indhold, uden at det kræver det helt store. Det er vigtigt, at en hjemmeside er nem at opdatere og uploade nyt på, da Googles søgemaskiner holder øje med, hvilke sider, der er aktive og hvilke der står stille. Siden er naturligvis responsiv, så den fungerer på både desktop, mobil og tablet.

Besøg PLEET.dk her:

Hjemmeside Pleet

Hjemmeside med flere sprog til PLEET - Klik og kig

Hvad koster det?

Prisen på en hjemmeside er individuel fra kunde til kunde, og afhænger altid af, hvor omfattende siden skal være, hvior mange undersider og funktioner, der skal oprettes.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvad du har behov for.

 

Udtalelse fra Johnny Hansen om samarbejdet medMedier & Web

Vi har igennem mange år brugt Morten og hans firma som fast leverandør af SoMe opslag, design af web-sider og tekstarbejde i forbindelse med markedsføring af VeTech Software Solutions og vores produkter.

Det har altid være en fornøjelse at arbejde sammen med Morten, og hans grafiske evner og forståelse for det budskab, vi som kunde, ønsker at sender, har altid resulteret i et meget professionelt resultat, som vi med stolthed har brugt.

Om opgaven har været design af den komplette pakke med både tekster, webside, trykt materiale og SoMe opslag, eller blot mindre opgaver som ”lidt” SoMe, så er der blevet gået til opgaven med stor omhu og fokus på kvalitet og kreativitet – til stor glæde for os.

Jeg kan kun give Morten og Medier & Web de bedste anbefalinger.

Johnny Hansen

CEO, Vetech Software Solutions ApS