Hjemmeside til Zurück

Zurück er et nyt genbrugskoncept henvendt til skoler og gymnasier, som sætter fokus på genbrug.

Kunden ønskede en brugervenlig hjemmeside henvendt til beslutningstagerne på skolerne og gymnasierne, som nemt kan få et overblik over, hvilke fordele, de kan få, ved at implementere Zurück på den enkelte institution.

Korte, informative sider med spørgsmål/svar bokse samt billedgallerier og casebeskrivelser fra de skoler, der allerede har implementeret Zurück.

Søgemaskineoptimering og brugervenlighed

Søgemaskineoptimering er i dag et uvurderligt værkstøj, hvis du vil ranke højere på google uden at skulle betale for annoncer. Med de rette header-formater (H1, H2, H3 osv), metabeskrivelser på alle sider og alt-tags på billederne er det sikkert, at søgemaskinerne kan finde Zurücks side, når nye skoler søger på udvalgte søgeord.

Længden på teksterne spiller også en rolle i forhold til søgemaskinerne. Antallet af ord på hver enkelt side har en betydning for, hvor godt Google kan finde en hjemmeside. Som tommelfingerregel kan man, at en side skal indeholde mindst 400 ord – nogle siger flere – skrevet som sammenhængende tekst.

Telefonnumre og email-adresser gjort aktive. Det optimerer funktionaliteten, da potentielle kunder kun skal klikke én gang, for at enten ringe op eller skrive en email til Zurück. Det er bevist, at hvis en potentiel kunde skal klikke for mange gange, hopper de fra.

Hjemmesiden er bygget, så det er muligt at tilføje nye undersider, casehistorier og andet nyt indhold, uden at det kræver det helt store. Det er vigtigt, at en hjemmeside er nem at opdatere og uploade nyt på, da Googles søgemaskiner holder øje med, hvilke sider, der er aktive og hvilke der står stille. Siden er naturligvis responsiv, så den fungerer på både desktop, mobil og tablet.

Forsiden på hjemmeside til Zurück

Hjemmeside til Zurück - Klik og kig

Hvad koster det?

Prisen på en hjemmeside er individuel fra kunde til kunde, og afhænger altid af, hvor omfattende siden skal være, hvior mange undersider og funktioner, der skal oprettes.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvad du har behov for.