Medier og hvem?

Medier & Web hjælper dig med grafisk arbejde, bygge – eller vedligeholde din hjemmeside/webshop, content til de sociale medier, tekstarbejde og videoproduktion.

Med en fortid i flere kreative brancher tænker Morten Nissen fra Medier & Web ud af boksen for at finde de rette løsninger.

Hos Medier & Web får du alle kompetencerne fra et stort reklamebureau uden at skulle betale for et reklamebureau.

Medier & Web – erfaringer fra en kreativ branche

Medier & Web er et reklamebureau i Esbjerg, der hjælper virksomheder, der ikke har deres egen markedsføringsafdeling, med at synliggøre deres navn og budskaber.

Når du kontakter Medier & Web er det mig, Morten Nissen, du får i røret og som svarer på din mail. Det er også mig, du skal arbejde sammen med.

“Markedsføring” er en branche med mange gradbøjninger og mange forskellige løsninger.

For mig er det mest af alt en kreativ branche for krøllede hjerner, hvor de gode, anderledes ideer og løsninger oftest giver de bedste resultater.

Min egen vej til denne branche er banet gennem 30+ år i musikbranchen, hvor jeg har arbejdet med reklame, formidling og udbredelse af budskaber gennem mit alsidige virke som pladeselskabsdirektør, eventarrangør, rockjournalist, PR-ansat og tekstforfatter.

Efter over 30 års samarbejde med en række kreative brancher med vidt forskellige forgreninger har jeg opbygget et solidt og landsdækkende netværk, der gør det muligt at lave den rigtige løsning til enhver opgave.

Jeg arbejder tæt sammen med – og sparrer med – andre PR-bureauer, grafikere, fotografer, trykkerier, journalister, webdesignere, programmører og mange flere, hvilket betyder, at jeg altid har en række kreative og skæve hoveder, jeg kan spille ping-pong med, når jeg skal finde de rette løsninger til opgaverne.

De sidste 7 år har jeg fungeret som freelance “reklamemand” for en bred vifte af virksomheder i forskellige brancher. Mine kunder bruger mig til opgaver af varierende størrelser fra de helt store markedsføringsopgaver, hvor alle kompetencer er i spil til de små opgaver, der kan løses på kort tid.

Jeg kan hjælpe dig med at bygge, vedligeholde og opdatere din hjemmeside eller webshop, optage og redigere videoer, skrive tekster, opsætte grafisk materiale, lave din markedsføring på de sociale medier og meget mere. Som sagt, små, enkeltstående opgaver eller hele markedsføringskampagner.

Morten Nissen fra Medier & Web

Det er mig, der svarer på dine henvendelser og som laver arbejdet i Medier & Web. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Morten Nissen Medier og Web

Rosenvængets Alle 9
6700 Esbjerg
Telefon: 28127143
email: morten@medierogweb.dk

Find Medier & Web på de sociale medier

Medier & Web er en del af firmaet Trechoma Promotion ApS
CVR: 29936692

Vejviser tilMedier & Web

Klik på kasserne og se hvad du kan få lavet hosMedier & Web

Ikon til hjemmesider hos Medier & Web

Hjemmesider

Medier & Web bygger hjemmesider og webshops. Du kan også få opdateret og vedligeholdt din eksisterende hjemmeside.

Ikon til Grafisk arbejde hos Medier & Web

Grafisk arbejde

Gør den røde tråd synlig i dit visuelle udtryk. Medier & Web designer logo, laver lay-out til annoncer, brochurer og meget mere.

Ikon til tekstarbejde hos Medier & Web

Tekstarbejde

Medier & Web skriver tekster til nyhedsbreve, pressemeddelelser, til web, til tryk og alle andre medier, hvor tekst skal benyttes.

Ikon for arbejde med Sociale Medier Markedsføring

Sociale Medier

Godt content til dine sociale medier og effektiv annoncering er en effektiv måde at markedsføre din virksomhed på.

Ikon til videoproduktion hos Medier & Web

Videoproduktion

Medier & Web optager, klipper og redigerer professionelle videoer, som du kan bruge overalt i jeres markedsføring. Læs mere her.