Tekst og foto til medlemsportæt

Der findes mange forskellige medier og kanaler til at markedsføre sin virksomhed. At få redaktionel omtale i aviser eller i andre medier er et stærkt redskab til både at få budskabet ud og styrke din linkbuilding.

Medier & Web skulle skrive en tekst til et medlemsportræt af Vetech Software Solutions ApS. Tekstens formål var at introducere virksomheden samt deres nyeste produkt, PLEET, som netop nu er ved at blive lanceret hos mange produktionsvirksomheder.

At skrive en artikel om en virksomhed kræver en kombination af research, forståelse af virksomhedens kerneværdier og en evne til at formidle disse på en engagerende og informativ måde. Derfor starter jeg altid en sådan opgave med et grundigt “interview”, hvor jeg spørger ind til baggrund, formål med artiklen og laver en

Denne artikel skulle i korte træk fortælle om virksomhedens historik og kerneopgaver og afslutte med at beskrive deres nyeste produkt i et medlemsportræt hos Business Esbjerg.

Online omtaler er gode for linkbuilding

Medlemsportrættet kan læses på Business Esbjergs hjemmeside og giver god værdi for kunden, da artiklen deles på Business Esbjergs Sociale Medier og i deres nyhedsbrev. Samtidigt linker business Esbjerg til både Vetech Software Solutions Aps og deres nye produkthjemmeside PLEET.dk, og bidrager hermed til linkbuilding, som er et godt redskab i forhold til SEO-optimering.

Alle fotos i artiklen er taget med et Canon-kamera og efterbehandlet i Adobe Photoshop for at farver og kontraster står stærkt.

Hvis du vil skille dig ud, er det en god ide at få taget gode billeder. Specielt i dag, hvor hurtige mobil-shots præger de sociale medier.

Vetech foto i Adobe Photoshop

Bearbejdning af foto i Photoshop

Billede og tekst til artikel

Læs artiklen og se billederne - Klik og kig

Læs artiklen her

Udtalelse fra Johnny Hansen om samarbejdet medMedier & Web

Vi har igennem mange år brugt Morten og hans firma som fast leverandør af SoMe opslag, design af web-sider og tekstarbejde i forbindelse med markedsføring af VeTech Software Solutions og vores produkter.

Det har altid være en fornøjelse at arbejde sammen med Morten, og hans grafiske evner og forståelse for det budskab, vi som kunde, ønsker at sender, har altid resulteret i et meget professionelt resultat, som vi med stolthed har brugt.

Om opgaven har været design af den komplette pakke med både tekster, webside, trykt materiale og SoMe opslag, eller blot mindre opgaver som ”lidt” SoMe, så er der blevet gået til opgaven med stor omhu og fokus på kvalitet og kreativitet – til stor glæde for os.

Jeg kan kun give Morten og Medier & Web de bedste anbefalinger.

Johnny Hansen

CEO, Vetech Software Solutions ApS