Design af nyt logo til kunde

Møllekroen er et værtshus i Esbjerg med en lang historie. Et hyggeligt værtshus, hvor stamkunderne mødes over en pilsner, et spil pool eller dart.

Den nye ejer ønskede at få et nyt logo til kroen og gav Medier & Web frie hænder til at designe det.

Derfor tog jeg udgangspunkt i historikken og målgruppen og designede et logo, der fanger essensen af Møllekroen med respekt for fortiden, og som skaber en bro til fremtiden. Det skal være en grafisk fortolkning af værtshusets historie – en fusion af tradition og nyskabelse.

Men først og fremmest skal Det skal være et logo, som stamkunderne kan identificere sig med og nikke genkendende til.

Den daglige pilsner er symboliseret i kapslen og historikken er bevaret ved at tegne den gamle mølle, der var i kroens oprindelige logo, og placere den midt på kapslen. Ikonet fungerer i forskellige opsætninger.

Logoet skal bruges på tekstiler, til skiltning og til facade.

Efterfølgende kontaktede jeg et lokalt broderi, for at få logoet broderet ind i de nye skjorter.

Logoer skal tegnes i vektorgrafik

Logoet er designet og tegnet i Adobe Illustrator, som er et vektorgrafikprogram. Det betyder, at logoet kan skaleres op eller ned uden at miste kvalitet. Dette skyldes, at vektorgrafikken ikke er afhængig af et fast gitter af pixels, så uanset hvor meget du zoomer ind eller ud, vil linjer forblive skarpe og glatte.

Dette er afgørende, da et logo ofte skal bruges i forskellige størrelser på forskellige medier, såsom visitkort, websteder, skilte osv.

Design af logo i Adobe Illustrator

Design af logo til Møllekroen i Illustrator

Logodesign i Illustrator

Design af logo til Møllekroen i Illustrator

Galleri af logo på tekstiler med mereMedier & Web